OBS! VI VILL PÅMINNA OM ATT NEDAN FORTFARANDE GÄLLER:

Pga av Coronaviruset och dess smittorisker i nuläget gör vi undantag när det gäller vår 24-timmars avbokningsregel. Har du symptom som hosta eller luftvägsbesvär vill vi att du ombokar din tid hos oss. I dessa fall gäller inte 24 timmars regeln men vi vill att du hör av dig per tel eller sms. Undantaget gäller även om du har nära anhörig som kan vara smittbärare, då önskar vi också att du bokar om din tid.

Du kan gärna låta någon vän komma med din hund. Är din hund i stort behov av träning/rehab så slå en signal så försöker vi lösa det.🙂

Detta gäller tills vidare.

Annars är ni hjärtligt välkomna som vanligt 😀

Vi finns på Jägerhorns väg 5 i Kungens Kurva

Bokningsbara tider:

Måndagar  14.00-20.00

Tisdagar    09.00-16.00

Torsdagar  13.00-20.00

Övr tider enl överenskommelse

Ring 072-502 47 00  för bokning av tid.

 Onsdagar 13.30-21.00 samt fredagar 13.00-18.00 finns jag på Väsby Djursjukhus, tider bokas och kort köpes hos dem. Tel: 08-590 307 08

 

 VÄLKOMNA!

Hundars mentala och fysiska välbefinnande är viktigt, ofta beror hundars problembeteenden på spänningar och smärta i leder och muskulatur.

Jag kan hjälpa dig med förebyggande åtgärder både i vardagen och med hårt tränande hundar. Även den äldre hunden kan behöva hjälp så den får ett långt och så smärtfritt liv som möjligt genom att ge den möjligheten  att mjuka upp trötta muskler och leder.

Jag kan även hjälpa dig att rehabilitera din hund om den har muskel- och ledrelaterade problem. Rehabilitering sker alltid i samråd med din veterinär och målet är att din hund ska återgå till ett så normalt liv som möjligt igen.

Vi erbjuder träning/behandling i water treadmill, simbassäng, vibrationsplatta, behandling med medicinsk laser, vi har också 4-LegCheck och ett gym utrustat med balansbollar/plattor, löpband, cavaletti och även en crosstrainer till matte och husse.

 

Följ oss på Facebook och Instagram
@Annikas Hundkälla

Vi samarbetar med Kurvans Djurhälsa och vi finns på:

Jägerhorns väg 5, 141 75 KUNGENS KURVA.

http://kurvansdjurhalsa.se/files/kurvans/Karta.pdf